20 november 2022

Een dag later was er weer een intocht in Heemstede. Dit keer waren we een roetveeg Pietenband. Het was koud en nat maar wel een druk bezochtte intocht.

19 november 2022

Dan was er weer de intocht van Zaandijk, dit keer in de avond, dus de trommels waren versierd met kerstverlichting. Bij deze intocht hebben we hulp gekregen van onze vorige instructeur Ton, en van oud leden René en Mandy. Het laatste stukje heeft ook Soraya nog meegelopen, want haar vader was geblesserd.


30 oktober 2022

Deze dag stond in het teken van Samba. Samen met een leden van andere bands hadden we een workshop Samba. Deze workshop werd gegeven door Charles van Zanten, een zeer goede bekende dirigent, componist van ons. Hij heeft zeer veel ervaring in het leiden van een Samba band.


We hebben onwijs veel plezier gehad vandaag en hebben de dag afgesloten met een demonstratie. Hier kwam veel publiek op af en ook leerlingen van een spelend lid van ons.7 oktober 2022

Wederom een zwarte dag voor onze vereniging, zo sta je nog te spelen bij hem en zo krijg je een berichtje dat Frtis is overleden. Frits was de vraagbaak van onze vereniging, als je een vraag had van hoe zit dit of hoe zit dat Frits wist het antwoord. Frits is jarenlang voorzitter geweest van onze vereniging, hij beheerde jarenlang het verhuur van het clubgebouw, hij organiseerde verschillende malen super gezellige feestavonden, play back als meneer de Bok. Menig lid van ons is opgegroeid met Frits, hij waakte wel over de jongere leden. Tijdens zijn begravenis hebben we op de begraafplaats een herehaag gevormd en hem muzikaal begeleidt naar zijn laatste rustplaats. Zowel Rob als Frits worden onwijs gemist binnen onze vereniging.21 september 2022

In de avond hebben we een serenade gebracht bij Frits en Clazina Koopmans. Zij werden ten eerste in het zonnetje gezet, omdat ze 50 jaar zijn getrouwd en ten tweede vanwege het 50 jarig lidmaatschap van Frits. Zij waren blij verrast dat we bij ze kwamen spelen, hun zoons Martijn en Michiel zaten natuurlijk in het complot.


30 augustus 2022

De eerste repetitie van de vakantie is een feit. We hebben er veel zin en het is een volle bak.juli 2022

Tijdens een van de laatste repetities hebben we nog een aantal leden in het zonnetje gezet vanwege hun zoveel jarige jubileum.

Daniëlla Geert werden in het zonnetje gezet en Anegnie vanwege hun 12 1/2 jarig lidmaatschap.12 juni 2022

Dan was het eindelijk zover, wij gaan onze verjaardag vieren, en dat hebben we gedaan met een muziekfestival "Muziek op het plein". Vooraf gaan het festival hebben we eerst onze medewerking verleent aan de documentaire die gewijd is aan de slagwerkers van het Koninklijk Concertgebouworkerst. Het leuke hieraan is dat een van die slagwerkers ooit als jochie bij ons is begonnen, Nick Woud.
Samen met Juliana uit Marken, Muziekorganisatie uit Krommenie (Premier band) hebben wij eindeloos veel rondjes gelopen in de Domineestuin in Zaandijk.De rest van de dag hebben we nog samen met de slagwerkgroep Cresendo uit Assendelft en slagwerkgroep Edam uit Edam en natuurlijk Premier band en Juliana een gezellige muzikale middag gehad. Dit was helaas ook ons laatste concert met Ton de Graaf, hij draagt het stokje met veel vertrouwen over aan Jeroen Vermeulen. Wij hebben op een passende manier afscheid genomen van Ton als onze instructeur. De rest van de foto's zijn te zien in onze galerij.


29 mei 2022

Dat een slagwerkgroep 65 jaar bestaat is op zich al bijzonder, maar dat er zoveel jubilarissen zijn maakt het nog specialer, vooral als er een persoon is die al vanaf de oprichting lid is van deze slagwerkgroep. Op 29 mei, tijdens een gezellige High Tea, werden de aanwezige jubilarissen in het zonnetje gezet.


Fred Montenij 12 ½ jaar lid, Jolanda Braakman 12 ½ jaar lid, Anneke Rensen 65 jaar lid, Senja Scheffer 40 jaar lid, Sharron Zyp 40 jaar lid en Chantal Jansen 40 jaar lid. Al deze leden zijn zeer bedreven muzikanten die nog steeds met veel plezier muziek maken.

Echter zijn er nog meer jubilarissen die binnenkort in het zonnetje gezet worden vanwege hun lidmaatschap, maar die waren helaas de 29e verhinderd, deze leden zijn Daniëlla Huizinga 12 ½ jaar lid, Angenie Bakker 12 ½ jaar lid, Geert de Jong 12 ½ jaar en Frits Koopmans 50 jaar lid.Ook Ria werd in het zonnetje gezet voor al die jaren dat ze ons voorziet van een natje en droogje in de pauzes van onze repetitieavonden.


21 mei 2022

Wij kregen een uitnodiging om een verjaardag van een jonge man op te leuken, omdat hij een reis kreeg aangeboden van zijn ouders naar Japan. Vandaar onze aparte kleding in Japanse stijl.4 mei 2022

Op 4 mei hebben wij onze medewerking verleend aan de Dodenherdenking in Zaandam, samen met de Tamboermaten.


14 januari 2022

Helaas begon het jaar voor onze vereniging niet goed. Op 14 januari is onze alleskunner Robert Rensen aan de gevolgen van corona overleden. Rob was onze drumband een hele belangrijke schakel voor het onderhoud van ons clubgebouw. Als er wat gedaan moest worden aan gebouw zei zijn vrouw, Anneke Rensen, dat doet Rob wel. Hij heeft heel veel foto's en filmmateriaal van onze concoursen gemaakt. Hij reed bijna altijd met de kar waar onze instrumenten mee werden vervoerd. Het is een groot gemis om zo'n alleskunner te missen. 21 januari vormden wij een ere haag bij het Zaandijker Sluisje toen hij een afscheidsronde reed langs , voor hem, belangrijke punten.