Het jaar 2022 staat in het teken van verbouwen, renoveren en verduurzamen van ons clubgebouw. Dit is hard nodig. Zoals te zien is op de foto's begint de vloer verzakken, dit komt omdat er balken verrot zijn en vervangen moeten worden. De achterwand moet ook vervangen worden, de houten delen zijn ook verrot.Wij zijn verschillende acties gestart, waaronder SponsorKliks en een sponsoractie www.doneeractie.nl/renoveren-club-gebouw/-70333.


Ook gaan we verschillende fondsen aanschrijven. De eerste stappen van de verbouwing zijn inmiddels gezet. Zo hebben we een aantal kasten, waar onze muziek en archief in stonden leeggehaald en veilig gesteld. Ook hebben we een groot gedeelte van de keuken al leeggeruimd. De vele trofeeƫn die we hebben verzameld, ingepakt en veilig gesteld.De uniformen worden tijdens de verbouwing opgeslagen bij een niet spelend lid van ons.

Het eerste wat we hebben aangepakt is het moderniseren van onze meterkast.


De nieuwe keuken, die we geschonken hebben gekregen van een gulle gever, besteld.

Wij zijn druk bezig met allerlei zaken te regelen omtrent bouwvergunning, eigendomsakte, gebruikersrecht enzovoort. Ook zijn we bezig om een tijdelijke oefenruimte te zoeken waar we ook onze instrumenten kunnen opslaan.

Met SponsorKliks kan je zelf een financiƫle bijdrage leveren aan De Saen, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en De Saen ontvangt hiervoor geld in de clubkas.

Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar De Saen.

En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je De Saen ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van De Saen. Voor jou een kleine moeite, voor De Saen zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan.Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.

75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van De Saen. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert De Saen hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch De Saen weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor De Saen is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert De Saen niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van De Saen

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12545